Revizie tehnică anuală

  • Acasă
  • Revizie tehnică anuală
shape_2 1 1

Revizie tehnică anuală

O revizie tehnică anuală este esențială pentru menținerea vehiculului în stare bună de funcționare și pentru prevenirea problemelor costisitoare pe termen lung.

La Sermecom, oferim servicii profesionale de revizie tehnică anuală, efectuate de tehnicieni experimentați și bine instruiți. Fiecare aspect al autovehiculului va fi atent examinat și evaluat pentru a ne asigura că funcționează în parametrii optimi.

Serviciile noastre de revizie tehnică anuală includ o gamă largă de verificări și teste, cum ar fi verificarea sistemului de frânare, a suspensiilor, a sistemului de direcție, a sistemului de răcire, a sistemului de transmisie și multe altele. Utilizăm echipamente de diagnosticare avansate și tehnologii moderne pentru a asigura că fiecare aspect al autovehiculului este verificat în mod corespunzător.

O revizie tehnică anuală la Sermecom poate preveni defectele și deficiențele care pot duce la accidente sau la reparații costisitoare. De asemenea, poate îmbunătăți eficiența combustibilului și poate prelungi durata de viață a autovehiculului.

În acest moment lucrăm deja cu 18 unităţi originale de testare ale producătorilor de mărci auto, ale producătorilor de sisteme de injecţie şi ale altor sisteme cum ar fi: Webasto si Eberspaecher.

Mapa de diagnoză cuprinde următoarele:

  • listarea cu valorile recoltate;
  • listarea cu valorile nominale;
  • listarea cu interpretarea defectelor;
  • listarea cu lucrările necesare pentru remedierea defectelor;
  • deviz estimativ al costului lucrărilor necesare pentru remedierea defectelor.

Ca urmare a diagnozei oferite de Sermecom clientul are informaţiile complete pentru luarea unei decizii.

Diagnoza pe autovehicule a acestor sisteme de injecţie se face cu testerele DS 500E – DELPHI şi DIAMAND – DELPHI.

SERMECOm

Specializați și autorizați de către partenerii noștri